Huidverbetering met hannah

Hannah is een vooraanstaand merk voor huidverbetering. Toen oprichter Hannah Hakze in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”, was haar bekende credo. Ze ontwikkelde een effectief stappenplan voor de huid, met als belangrijkste doel effectieve en vooral duurzame huidverbetering. Éen van haar successen was het ontwikkelen van de bindweefselmassage. Het effect daarvan is wetenschappelijk bewezen. Wie regelmatig een bindweefselmassage ondergaat zal merken dat de huid gezonder, frisser en steviger wordt. Het verouderingsproces wordt aanzienlijk vertraagd! De producten van hannah zijn allemaal dierproefvrij, en ontwikkeld om de huid te herstellen en in een gezonde conditie te brengen.

Beauty Angel

Beauty Angel staat voor een innovatieve licht- en wellnessbehandeling die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty light’ van de collegeenlampen wordt door de cellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Naarmate we ouder worden merken we één ding heel specifiek: verminderde energie. Dat voel je en dat zie je, ook aan je huid. Doordat alle processen in je huid minder worden is ook de opname van energie uit voeding en het verwerken van die energie minder. Door de huid van buitenaf energie te geven dmv de Beauty Angel krijgen de energiefabriekjes in de cellen (de mitochondriën) weer meer energie.

Voordelen van regelmatig gebruik:

  • Rimpeltjes verminderen
  • De huid wordt strakker
  • Het maakt de huid stralend, zacht en soepel
  • Het verbetert de opname en werking van alle gezichtscrèmes en maskers
  • Het vochtgehalte in de huid wordt verbeterd
  • Het verfijnt de poriën en verbetert het huidbeeld

SHR CLEO ontharen

Cleo is een veelzijdige tante met een dubbele persoonlijkheid: ze is geweldig in het definitief ontharen en in het oplossen van hyperpigmentatie, couperose, rosacea & acne. Geloof me, je wilt haar in je vriendinnenboekje hebben.,

SHR technologie

SHR gebruikt slechts de helft van het pigment (melanine). De behandeltechniek is anders dan bij IPL en Laser, de kop van het apparaat wordt tijdens de behandeling een aantal keren glijdend over de huid bewogen. Zo worden de haarzakjes langzaam opgewarmd en dat blijkt een stuk effectiever dan korte, hoge energiepulsen. Bijkomend voordeel: het doet vrijwelgeen pijn. Nog een bijkomend voordeel: het kan het hele jaar door en werkt ook op blonde haren, rode haren en een donkere huid.

CND

CND is de nummer 1 in de professionele nagelproducten. Al ruim 20 jaar leveren zij producten van hoogwaardige kwaliteit.

Het populairste product van CND is de CND Shellac. U houdt 2-3 weken lang prachtig gelakte nagels zonder de natuurlijke nagels te beschadigen.