Waxen

Overbeharing is een veel voorkomend verschijnsel. Door verschillende oorzaken kan overtollige haargroei ontstaan in uw gezicht maar ook op andere delen van het lichaam. Dit kan ongemak of zelfs schaamte met zich meebrengen. Daar kan nu een einde aan komen. Voor vrijwel elke vorm van overbeharing hebben wij een oplossing.

Wenkbrauwen  €   20,-
Bovenlip of kin  €   15,-
Bovenlip & kin  €   22,50
Oksels  €   22,50
Bikinilijn  €   25,-
Onderbenen  €   30,-
Hele benen  €   47,50
Rug  €   35,-

IPL ontharen

Nooit meer harsen of scheren?
Nooit meer ingegroeide haren of stoppels?  Het is mogelijk d.m.v. ontharing met behulp van lichtflitsen. De lichtflits omgezet in warmte wordt via het pigment in de haren doorgegeven naar de haarwortel. De haarwortel wordt door die geleidende warmte vernietigd wat tot gevolg heeft dat de haar op die plek niet meer kan terug komen.

Daar een haar alleen kan worden verwijderd in de actieve groeifase en niet alle haren zich tegelijk in deze fase bevinden, zult u begrijpen dat er meer behandelingen nodig zijn om het beste resultaat te bereiken. Afhankelijk van huidtype, haar kleur en dikte zijn 8 tot 10 behandelingen nodig met een tussenpozen van 6 á 8 weken om het beste resultaat te garanderen.

Maak een afspraak voor een gratis consult met intakegesprek en proefbehandeling.

Bovenlip of kin  €   25,00
Bovenlip en kin  €   44,50
Oksels  €   39,50
Bikinilijn-small  €   42,50
Bikinilijn-medium  €   50,-
Bikinilijn-large  €   57,50
Onderbenen  €   165,-

Maak een afspraak