Reviews

Al jaren ga ik met veel plezier naar Helene en voel me na de behandeling herboren. Een professional huidadvies en behandeling op maat een heerlijke massage terwijl je met je gezicht in het masker ligt weg te doezelen, een paar mooie nagels, een persoonlijke touche het kan allemaal. Van mij krijgt Helene een dikke 10 en kan ik een bezoek aan de mooie salon van Helene zeker aanbevelen.

Inge

Al 15 jaar kom ik met enige regelmaat bij Helene in de salon. Helene is niet alleen een fantastisch aardige vrouw maar ook op en top vakvrouw. Ik heb niet de makkelijkste huid helaas maar dankzij Helene ziet mijn huid er altijd goed uit en heb ik bovendien ook nog eens prachtige wenkbrauwen. Helene geeft altijd eerlijk advies over haar behandelingen en producten. Kortom een super schoonheidsspecialiste met hart voor haar klanten die haar vak op en top verstaat.

Alexandra

Ik kom al meer dan 10 jaar bij Hélène.
Altijd even professioneel en bijzonder vakkundig. Zeker nu ze met hannah producten werkt en ze de bindweefsel massage toepast is het helemaal een feestje om een uurtje in haar stoel te liggen. En dan is het ook nog altijd erg gezellig.

Maaike

Altijd genieten bij Hélène. Voor elk huidtype heeft Hélène een passende behandeling en/of oplossing. Zij geeft goed advies. Mijn huid ziet er na een behandeling altijd weer stralend uit. Een echte aanrader.

Willeke

Al jaren meer dan een uitstekende schoonheidsspecialiste heeft Hélène nu haar salon tot topniveau verheven. Met een nieuw pand, innovatief ondernemerschap, hoog niveau vakopleidingen en een uitgebreid assortiment aan producten en behandelingen! De warme glimlach en persoonlijk aandacht zijn onveranderd gebleven.

Dea

Ben al klant bij Hélène’s Nail & Beauty Care vanaf het begin, ruim 20 jaar. Ben volledig tevreden en verheug mij altijd op een behandeling. De massages zowel van gezicht als lichaam zijn altijd heerlijk. Goed advies voor crèmes mede daarom nu een mooie huid voor mijn leeftijd. Dat ik zolang klant ben zegt genoeg over de kwaliteit!

Anja

Ik kom al jaren met veel plezier bij Hélène in de salon. Ze heeft een gedegen kennis van al haar producten, en wat bij mijn huid past. Mijn huid knapt er altijd reuze van op, een topper dus.

Wendy

Ik kom al 20 jaar bij Hélène”s Nail & Beauty Care. Altijd Alcina producten gebruikt en fijne gezichtsbehandelingen gehad. Hélène geeft altijd de juiste adviezen en weet precies wat ik nodig heb. Ook mijn nagels worden door Hélène gedaan. Nu gebruik ik al een tijdje hannah producten en ben daar erg tevreden over. Ik hoop nog vele jaren van haar te mogen genieten.

Dora
Helene Liang - Schoonheidsspecialiste Almere Haven - Schoonheidssalon Almere - Helene nail en beuaty care

Maak een afspraak